Lördag 2010-05-01

kl 09.41
Nu lär de sista spåren av snön försvinna, men stackars de löpare som ska springa att lopp på Alnön idag!
Jag tjuvvägde mig både igår och idag. Igår vägde jag 0,5 kg mindre än i måndags och idag 0,2 kg mer än i måndags. Men det var riktigt trevligt att få festa till lite, det blev inget frosseri ändå, men ett glas rött vin till maten och sen likör till kaffet och en Whiskey lite senare på kvällen och en chokladfondant till, för att det inte skulle finnas någon kvar idag.
Idag blir det lite späkning: drack en choklad-Nutrilett i stället för gröt nu på morgonen och det blir nog en sån till lunch också.
Till mddag blir det ostfyllt kycklingbröst och så tar jag nog resten av potatissalladen från igår och kanske lite broccoli.
Om 2 veckor går min senaste "omstart" ut. Jag hade föresatt mig 5 kg på 10 veckor och låg bra till i början, men i måndags hade jag tappat 2,8 kg och att ta 2,2 kg på 2 veckor nu känns lite hårt, men så mycket som möjligt kan man ju sträva efter.
kl 13.13 Solen tittar fram
Har avverkat en påse Nutrilett till lunch och 1/2 apelsin.
Om en stund ska vi åka till den stadsdel där jag bodde 1969-1987 och kolla en privat vårdcentral som snart öppnar där. Samma buss går dit som går förbi hos oss, så det är lätt att ta sig dit även om man inte kör bil och förhoppningsvis har de läkare, vilket inte är fallet här hos oss. Är så less på att aldrig få träffa samma läkare 2 gånger i rad. Nu harde "hattat " fram och tillbaka med mitt kolesterol, varannan doktor anser att jag ska äta Simvastatin och varannan att jag inte ska. I och för sig är jag glad om jag slipper, men om jag behöver det så äter jag förstås.
19:57

Kycklingfile delad på "höjden" snabbstekt i stekpanna sen täckte jag med 10%-ig smakrik ost från Ockelbo och så in i grillen tills osten smälte, lite Sweet Chili Sause (Mango and ananas ) på och till serverade jag ris med gröna ärter och färska grönsaker.
Smaskens!