Morgonpromenad

06.30 idag åt jag ett hårdkokt ägg med kaviar och gick sen ut på en 47 minuters stavgångspromenad. Anledningen till den tidiga starten var att en läkare från VC skulle ringa.
Efter promenaden fick jag min vanliga mporgongröt med jordgubbar, mums!

Äntligen känns det bra!

Har idag varit på styrketräning för försat gången sedan Algarve och det kändes jobbigt men bra. Har stavgått en hel del och cyklat, men vattenträningen har jag inte varit på. Vet att det brukar vara jättejobbigt i slutet på terminen.

Har skickat efter Gojjibär (växer på Himalaja och är enormt rika på antioxidanter), som jag äter 28 g av varje dag. Varannan dag tar jag en multi-vitamin/mineral-tablett och varannan dag en Gerikomplex.

Nu får det vara nog med förkylningar.

Till veckan åker jag till Stockholm och hälsar på brorsbarnbarnet Wilma, som jag hittills bara sett på kort. Hon föddes 21/5 och ser ut att vara en riktigt god liten tjej med stora ögon och en liten "puttig"  mun.

Det ska bli verkligt roligt att träffa henne, hennes stolta förändrar och farföräldrar för att inte tala om faster Sandra.

Nu känns det bättre

Bara pyttelite hosta kvar för mig, menPaul har mer. Jag har stavgått en hel del och även börjat cykla. Idag blev det drygt en mil på cykeln.

Det är segt

Verkar inte bli fri från detta elände! Har en envis varpropp på ena halsmandeln och vågar inte börja träna. Hostan finns också kvar, men det brukar man ju få dras med länge.
Efter pingst måste jag vara i trim. 1/6 ska mina lekkamrater från Östersund komma på besök, 2/6 är jag anmäld till en bussresa till Hälsingland., 3/6 ska jag åka till Östersund på em för att mamma och jag den 4/6 ska åka till Stockholm och vara där över hennes 88-årsdag. 9/6 åker vi tillbaka till Östersund på em och 10/6 far jag till Sundsvall igen.
Torsadg 11/6 är "ledig", kanske behöver tvätta och stryka lite för 12/6 åker jag och en kompis till österåsens hälsohem, där vi stannar till lunch måndag 15/6. Vi har bokat lerinpackning på förmiddan. Efter lunch åker vi till en gemensam bekant i Hammarstrand och stannar där över natten och sen bär det av hemåt 16/6. 17/6 är det Islands nationaldag och Marielle vår fd granne fyller 18 år. Och sen är det midsommar!
Jag har inte tid med detta!!!! Blir vansinnig snart! Och nu har Paul börjat få samma symptom som jag redan haft, men hans är förstås värre.....................
Ska ta och riva lite ingefära och lösa upp i vatten och hälla i mig. Funderar också starkt på en vitlökskur. NU ÄR JAG SNART DESPERAT.

Middag fredag


Köttfärsbiff, pressad potatis, rårivna morötter, blandad sallad och lite ättiksgurka.
Thumbnail

Inga staffar

Fick en tid på VC idag eftersom jag nu gått och dragit på denna hals i 2 veckor. Snuva och hosta känns visserligen bättre och varpropparna i halsmandlarna är borta, men jag mår "pyrt" Knäna börjar stelna till ordentligt.
Nu har jag i alla fall fått bekräftat att det inte är bakterier och då blir det ingen antibiotika förstås, utan det är bara att lugnt vänta.
Skönt i alla fall att få prata med en doktor och få bekräftat att man får vara uta och man får göra saker, fast inte fort.
Har plötsligt insett att våren är i full gång. Björkarna är utslagna och jag hittade tussilago, blåsippa och vitsippa på vägen från VC och hem.
Längtar efter att få cykla, men jag får lov att lugna mig lite.
Idag till lunch festade jag på en lite öring, som jag stekt i ugnen och så blandad sallad till. Fiskade fisken på en ICA-affär. Dyr var den , men god!

 Detta är vad jag längtar mest efter just nu. Att få cykla!!!!


Lite bättre igen

Och väldigt bra kändes det när jag steg upp på vågen! -1,3 kg sen jag kom hem alltså på mindre än en vecka och då hade jag under Algaveresan tappat lite också. Yahoo!!!

Lite bättre

Halsen är lite bättre och snuvan rinner inte av sig själv, men mycket finns att snyta ut och HOSTA UPP. Jag mår inte bra, men en fördel är att aptiten ligger lågt. Spännande att se på måndag. Jag tappade ju faktiskt lite vikt i Portugal.
Har packat upp en hel deloch tättat en del, men nu väntar torkrummet på att tömmas innan jag kan tvätta mer. Men det lockar inte! Lägger mig och läser lite i stället: