2008-10-27 dag 98


Det närmar sig Halloween, så jag förbereder mig som synes.
Denna vecka är det ingen vattenträning (höstlov), men i stället gick jag ut på en 45 minuters promenad redan kl 8.
Kl 11 hade jag tid på fotvård - det är underbart att få fötterna fixade. Sen drällde jag på stan, hade lite ärenden på apoteket och hade tänkt köpa ett par sidenlångbyxor. Det blev 2 par eftersom ett par kostar 149:- och 2 kostar 200:-. Sen hade de råsidenkavajer för 50:- och det kunde jag inte motstå, fastän jag kan inte knäppa de, men med ett linne under blir det bra.
I morgon tränar jag på gym på fm och sen ska jag på en föreläsning:" Ska torsken torska dit" på em (handlar om fisken torsk). På onsdag har jag tid för en ansiktsbehandling med noppning av bryn och frans-och brynfärgning. Nu är det dags att fixa lite middag.

Thumbnail
Det blev omelett med stekt innerkycklingfile´ och grönsaker. Sambon kompletterade med potatis.

2008-10-26 dag 97

Idag har vi varit helt fel i tid hela dagen - vi hade helt missat att vi återgick till vintertid i natt. Sambon skulle byta bokcirkelbok på bokhandeln och vi var väldigt säkra på att de öppnade 10, så vi åkte dit då, men det var stängt. Då tänkte vi höra Public Service på radion 10.15, medan vi väntade, men 10.25 hade det fortfarande inte börjat, då gjorde vi ett litet ärende på Coop Forum. Sen har dagen gått och kl 18 tänkte jag se nyheterna på TV1 och sen Saltön, men det var dansbandstävling och plötligt såg jag att Videon vidae 17.02. EXIT! Detta har aldrig hänt mig förut - tur att man inte jobbar! Nu har vi ställt om alla klockor!

2008-10-24 dag 95

Just nu sysslar jag mycket med planeringen inför Jordanienresan. Vad ska man ha med sig? Hur varmt blir det?
Har ocksp kollat en del på Internet om de hotell vi ska bo på, så att man är lite förberedd - vi har ju inte mycket tid, men man vill hinna utnyttja en del av det som erbjuds.

2008-10-23 dag 94


Paprikafylld köttfärslimpa med stora vita bönor, ugnsstekt aubergine samt gula och röda tomater. Man blandar tomaterna och aubergine och strör över lite solrosfrön. Jag valde att fota före blandandet, efteråt såg det bara rörigt ut.
Köttfärslimpan innehöll bara köttfärs, ägg och kryddor och blev ganska torr. Ska prova nästa gång att blanda i lite kokt potatis t ex och lite mjölk.

2008-10-20 dag 91




Hawaikassler med broccolimos och färska grönsaker

2008-10-19 Dag 90

Hemma igen, har packat upp den lilla packningen och planerat veckans mat samt varit och handlat.
Det blir lite GI-stuk på maten denna vecka har inte gått ner något av de 5 kg jag skulle tappa före Jordanienresan om 1,5 vecka.
Dagens mifddag var ugnsstekt lax med broccolimos (mixad broccoli med lite mjölk och salt och peppar) samt mixad mandel blandad med olivolja och riven parmesanost.

Pastarätt på cafe´ Milano


Ice Bar


Våra drinkar


2008-10-18 dag 89


Har varit i huvudstaden fredag och lördag tillsammans med en fd arbetskamrat, som tagit över min uppgift som teaterombud. Vi vann i fjol 1:a pris i ombudstävlingen och fick Resa, hotell teater och middag.
På fredagen var vi på ICE-bar (egen bekostnad) och åt vinnarmiddag på kafe´Milano vid Kungsträdgården en god pastarätt som varmrätt och pannacotta till efterrätt. Sen gick vi på Operan (egen bekostnad) och såg Askungen. Kungen och Drottningen var också där.
Igår gick vi på stan på fm och fikade lite och 13.30 gick vi påStadsteatern och såg "Arsenik och gamla spetsar" med underbara Meta Velander och Yvonne Lombard samt Kjell Bergqvist och Sven Wolter.
Thumbnail
bartendern på Ice-bar

2008-10-06 dag 77

Strålande höstväder fast lite blåsigt - skönt efter helgens eländesregnanade.
Har varit och vattentränat och gick fram och tillbaka från bussen.
Blodtrycket verkar gå neråt. Jag har köpt mig en egen mätare, som jag tyvärr inet klarar själv utan måste ha hjälp att anbringa den.
Vikten rör sig inte nämvärt trots att jag tycker att jag kommit in rätt bra i rutinerna och träningen är ju också i full fart måndag-torsdag. Vet inte om medicinerna kan påverka vikten - vi får väl se.
Idag åt vi purjo-potatissoppa till lunch med ett glas minimjölk och 2 havreknäcke med becel pro-aktiv och rökt kyckling på.

2008-10-02 dag 73

Fortfarande lugnt på "tryckfronten" det känns jätteskönt. Även knäna har varit lugna efter Alvedon+volyaren igår morseoch vatten träning. Har sovit hela natten tom med bettskinan i munnen. Fantastiskt.
Vädret däremot är inte kul. Det har vrålregnat hela natten ocg ser ut som om det tänker fortsätta.
Jag ska upp på Orkopeden och träna kl 11 och sen ska jag ner på VC och få vaccin kl 15.30, ev ber jag om skjuts ena vägen till /från VC i alla fall.