2010-03-02 Tisdag

Grötfrukost med ägg som vanligt på morgonen.
Seniorträning på Orkopeden (gymmet) kl 9.30-10.15. Efter dusch åkte EE och HER och jag ner på stan och åt lunch hos "Tant Anci och fröken Sara". Jag åt en härlig svampsoppa med hembakat bröd med ost på, vatten till och en slät kopp kaffe som avslutning trots att där fanns mycket godsaker att välja bland. Sen iväg till teatern där vi skulle se ett genomdrag på "Momo och kampen om tiden" kl 12, men det visade sig att de ändrat tiden till 13.00 utan att meddela det. Blev lite sur eftersom vi skyndat oss i onödan och EE: s parkering skulle inte räcka. Men vi fick löfte om att få biljetter gratis till riktiga föreställningen.
Var jättehungrig på bussen hem, då klockan hann bli 15.40 och som tur var hade jag köpt Modifast barer, en sort som inte är så himla söt men ändå ganska goda. 2 stycken strök med.
Till middag hade P lagat squashsoppa med gröna ärter och till den åt vi hembakt surdegsbröd (picknickbullar) med 8%-ig mjukost och rökt skinka.
Som  kvällsfika blev det ett iso-diet-recept: Wokat äpple med keso och kanel och kokosflingor (eget tillägg).

Slutsummering; 1729 kcal, 23 protein%, 42 fett%, 35 kolhydrat% och har gjort av med 524 kcal  på Cykling och gym.

Ganska nöjd med denna dagen också, fast fett% blev lite väl hög och proteindelen för låg, men inte en massa kolhydrater i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback